Kooduu on lifestyle-brändi, joka luo ainutlaatuisia, pohjoismaisesti inspiroituneita tuotteita, jotka tuovat ihmiset yhteen.

Sen lisäksi, että Kooduun tuotteet tuovat ihmisiä yhteen, niillä pyritään saavuttamaan tietynlainen "hygge"-tunne, joka on tanskalainen perussana, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa kodikkuutta ja viihtyisyyttä, jossa korostuu tyytyväisyys ja elämästä nauttiminen. Tämä tarkoittaa, että kaikki tuotteet sopivat täydellisesti mihin tahansa sosiaaliseen tapahtumaan, kuten kesägrillijuhliin, perhejuhliin sisätiloissa, piknikille puistossa tai romanttiseen illanviettoon kahdestaan sohvalla.

Kooduun tuotteista huomaat, että voit ottaa ne mukaan mihin tahansa ja käyttää niitä sekä sisällä että ulkona. Säädä tunnelmaa Synergyn bluetooth-kaiuttimella, LED-valaisintoiminnolla ja viininjäähdytyslokerolla.
Tai tee kodista kodikkaampi tyylikkäillä ja ylellisillä Glow-kynttilöillä. Nauti suosikkimusiikistasi persoonallisessa ympäristössä Lite-up Playn avulla. Kuten voit lukea, meillä on koko valikoima tuotteita, joissa on valoa ja ääntä.

Kooduun tuotteissa on käytetty vain korkealaatuisia materiaaleja


Niissä yhdistyy suuri herkkyys kauniille yksityiskohdille skandinaavisesta muotoilusta kumpuavaan yksinkertaisuuteen ja toiminnallisuuteen.
Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, kuten nahkaa, messinkiä, lasia ja työstettyä alumiinia.

Terasille.comilta löydät laajasta valikoimasta Kooduun tuotteet miellyttämään jokaisen tarpeita.

 

Terassille.comista saat samalla tilattua muutkin terassille tarvitsemasi tuotteet, kuten led-nauhat ja terassilämmittimet. Lähetämme tilauksesi sinulle kotiinkuljetuksella haluamaasi osoitteeseen. Tuo lisää valoa arkeen Terassille.comin avulla!

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing