TerassilämmitinTerassilämmittimen avulla voit pidentää terassikauden ymprävuotiseksi!

 

Kaasulämmitin, säteilylämmitin tai infrapunalämmitin tulee tarpeeseen suomalaisilla mökeillä ja terasseilla viimeistään loppukesästä, sillä pohjoisen pallonpuoliskon illat alkavat viiletä jo elokuun puolella. Sopivan terassilämmittimen löydät Terasille.comin valikoimasta.

 

Infrapunalämmitin lämmittää tehokkaasti ja tarkasti

Millaiseen tilaan haluat lisää lämpöä? Onko kyseessä osittain avoin vai kokonaan suljettu tila? Avoimella terassilla suurimman hyödyn saat säteilylämmittimestä, sillä se ei tuhlaa energiaa ympäröivän ilman lämmittämiseen vaan lämmittää tehokkaasti halutun kohteen eli ihmiset. Tällaisen kvartsilämmittimen teho perustuu infrapunatekniikkaan ja lyhyisiin lämpöaaltoihin, jolloin hukkalämmön määrä on minimissään. Infrapunalämmittimen lämpö ei karkaa edes tuulen mukana, joten tämä on oikea valinta avoimeen tilaan. Muista tutustua aina laitteen ominaisuuksiin ja tarkistaa, miten isoon tilaan infrapunalämmitin on suunniteltu.

Kaasulämmitin lasitetulle terassille

Terassilämmitin on erinomainen valinta parvekkeelle, jossa tilaa on käytettävissä vain niukasti. Valittavissasi on seinään tai kattoon kiinnitettävät malli, jolloin lattia jää käyttöön terassikalusteille. Suljettuihin tiloihin, kuten lasitetulle parvekkeelle voit hankkia terassilämmittimen, joka lämmittää ympäröivää ilmaa. Parempi vaihtoehto infrapunalämmittimen tilalle huoneilman lämmitykseen on kaasulämmitin tai sisätiloissa sähkölämmitin tai siirrettävä sähköpatteri. Kun valitset tilaan sopivan lämmittimen oikein, saat parvekkeesta tai patiosta tehtyä ylimääräisen huoneen käyttöösi.

Terassille.comista saat samalla tilattua muutkin terassille tarvitsemasi tuotteet, kuten led-nauhat ja terassilämmittimet. Lähetämme tilauksesi sinulle kotiinkuljetuksella haluamaasi osoitteeseen. Tuo lisää valoa arkeen Terassille.comin avulla!

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing